Archive for June 2011

Teatrul Municipal "Maior Gheorghe Pastia"- Focsani, atunci si acum



30 Jun 2011
Posted by MARIVS IMPERATOR

Manastirea Vacaresti (1)

Biserica Manastirii Vacaresti la inceputul secolului XX

Probleme cu acest cont de Blogger

Se pare ca sunt ceva probleme cu serverele celor de la Blogger, caci nu mai pot incarca fisiere in postari. Acum o luna mai fost o problema, atunci pierzand din voturile acelui chestionar.
In seara aceasta urma sa demarez punerea "pe hartie" a articolului despre defuncta Manastire Vacaresti, dar se pare ca trebuie sa-l aman. Sunt mahnit, dar nu ma pot supara prea tare (in fond este un serviciu oferit gratuit). Am sesizat problema celor de la Blogger si astept sa se repare ceea ce s-a farmat.
22 Jun 2011
Posted by MARIVS IMPERATOR

Ghicitoare


19 Jun 2011
Posted by MARIVS IMPERATOR

O casa in stil Art Deco striga dupa ajutor




17 Jun 2011
Posted by MARIVS IMPERATOR

Arhitectura si urbanism in Romania - (aproape) o luna de activitate




13 Jun 2011
Posted by MARIVS IMPERATOR

Balauri in Bucuresti!

Voda Marinarul a decretat incepand cu ziua in curs stare de necesitate in capitala. Orasul Bucuresti se afla sub navala subita a balaurilor ce doresc domnite drept tribut, mananca oile lui Gigi Becali si perturba baietasii descendenti din stramosi nomazi si tuciurii, ce percep taxa de parcare.
Nu disperati! Armata e cu noi, pe strazi, in poduri si-n subsoluri, incercand sa elimine aceste lighioane spurcate! Din motive tehnice, s-au incins emitatoarele, vom relua transmisia peste o ora. Pana atunci ramaneti in case si nu beti apa de la chiuveta! E otravita. Un balaur cu ghiul s-a scaldat in Dambovita.

7 Jun 2011
Posted by MARIVS IMPERATOR

Casa Alaci - Focsani

Casa Alaci, ridicata in stil eclectic la sfarsitul secolului al 19-lea, a fost construita de o familie de negustori armeni, foarte numerosi in acea vreme in infloritorul targ al Focsanilor.

Casa Alaci - Martie 2011
3 Jun 2011
Posted by MARIVS IMPERATOR

- Copyright © Arhitectura si urbanism in Romania -